FORGOT YOUR DETAILS?

Posvećeni smo realizaciji poslovnih zadataka sa najvišim profesionalnim i etičkim standardima.

O nama

Priznat i pouzdan brend u distribuciji limova.

Yugometal je jedan od vodećih distributera u oblasti bojenih plastificiranih i pocinkovanih limova na Srpskom tržištu koji se takođe uspešno pozicionirao i na inostranim tržištima (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Albanija).

Klijentima pružamo vrhunsku uslugu, visoko kvalitetne proizvode, podršku u prodaji i razvoju, prateći i vodeći računa o njihovim očekivanjima. Reagujemo proaktivno, inovativno i fleksibilno.

Zaposlenima pružamo sigurno, kvalitetno i prijatno radno okruženje uz šansu za razvoj i napredak. Posvećeni smo kreiranju atmosfere kojom podstičemo timski rad, obuke, stalno učenje, inicijativnost, inovativnost i kreativnost. Želja nam je da stvorimo okruženje koje omogućava zdrav odnos između profesionalnog i privatnog života zaposlenih. Ovakva posvećenost omogućava nam da privučemo i zadržimo najbolje i najkvalifikovanije kadrove, obezbeđujući im radno okruženje na koje oni mogu biti ponosni i uživati u poslu koji obavljaju uvek idući u pravcu postavljene misije.

Odgovorani prema zaposlenima, tržištu, životnoj sredini i svim zajednicima u kojima realizujemo naše poslovanje.

Yugometal d.o.o. kroz istoriju
1990

Početak

Yugometal d.o.o. osnovan je 5-og januara 1990.godine.
Za 1990-tu godinu vezan je i početak saradnje sa kompanijom Železara Smederevo doo (HBIS GROUP Serbia Iron & Steel ).

1992

Prva ravnalica HVL i TVL

1992-e godine kupili smo prvu ravnalicu za HVL i TVL i postali lider u distribuciji ovih limova kako u Srbiji tako i u čitavom region.

1994

Novi proizvodni objketi

1994. sagradjen je prvi HQ na 3.500 m2 delom proizvodnih hala, delom kancelarijskog prostora.

2000

Novi Maloprodajni objekti

2000-tu godinu pamtićemo po širenju poslovanja u smislu otvaranja maloprodajnih objekta u Kraljevu i početku uvoza pocinkovanog lima.

2012

Novi inostrani partner

2012-te otvorili smo saradnju sa italijanskim proizvodnjačem čelika Marcegaglia i započeli servis i distribuciju limova iz njihovog asortimana na teritoriji Srbije i Crne Gore.

2014

Distribucija kineskih limova

2014-godine počinjemo distribuciju kineskih pocinkovanih i plastificiranih limova u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

2016

Nova saradnja, kancelarije

2016 otvaramo kancelariju u Kini, u domenu tehničke podrške, logistickih usluga, I kontrole kvaliteta, od 3 zaposlena.
Takođe, otpočinjemo saradnju sa najvećim prozivođačem  čelika iz Ukrajine, u delu pocinkovanih kolutova.

2017

Novi skladišni kapaciteti

2017-te otvorili smo skladišne kapacitete u Rijeci, Beogradu (ŽIT) i Bar-u i proširili distributivnu mrežu na ceo Balkan.

2018

Modernizacija opreme

2018-te modernizovali smo mašinski park kroz investiciju u sliter i ravnalicu za sečenje i slitovanje lima 0,3 do 2,5 mm debiljine.

2019

Novi objekat

Početkom 2019-te godine  uselili smo se u novooizgrađeni objekat koji po svim standartima odgovara kako aktuelnim potrebama, po najvecim građevinskim standardnima i standardima za modernu distribuciju pocinkovanih i plasitficiranih limova.

Sadašnjost
TOP