Prodaja

Veleprodaja

Kada je Yugometal d.o.o. osnovan, 1990.godine, isključivo smo se bavili prodajom čelika na veliko. U početku smo trgovali limovima i cevima, a danas gotovo da ne postoji proizvod od čelika koji ne možete da nađete kod nas.

Organizaciona celina Veleprodaja i danas je vitalni deo naše kompanije sa godišnjim obrtom od 5 miliona evra. Samo prošle godine prodali smo 7000t čelika, od čega preko 3000t tabli limova i  više od 4000 t cevi. Dnevno izdamo preko 30 faktura za domaće i strano tržište, a obavi se i isto toliko utovara.

Na usluzi kupcima stoji 4 dobro obučenih komercijalista i 7 zaposlenih u izdavanju robe. Skladišni kapaciteti zauzimaju površinu od preko 6000m2, a prosečna količina robe na lageru, u svakom momentu je 1000t. Koncept razvoja koji pratimo, a koji je već prisutan u kompanijama metalskog sektora u Evropi, podrazumeva pružanje potpunog servisa, visokog kvaliteta i punog asortimana kupcima.

Maloprodaja

Maloprodajni objekti naše kompanije nalaze se na adresama Ribnica bb i Beranovac bb. Ono po čemu nas kupci prepoznaju jesu kompetentno i ljubazno osoblje, kao i najrazličitije mogućnosti i kombinacije plaćanja i isporuke.

Kroz maloprodajne aktivnosti i širok asortiman robe uspeli smo da se približimo širokom krugu kupaca. Kupcima na raspolaganju stoje i uslužna proizvodnja, prerada, obrada i transport kupljene robe, bez obzira na veličinu i vrednost porudžbine.

Asortiman između ostalog obuhvata:

  • čelik (cevi, limovi, profili, puni materijali…)
  • proizvode prerade (hladno oblikovani profili, sečeni limovi, istegnuti metal, trapezni limovi, elementi limarije…)
  • elemente čeličnih konstrukcija (građevinska bravarija, nadstrešnice, stepeništa, ograde, kovana umetnička bravarija…)
  • prateći program pribora i maretijala (elektrode, brusno-rezni materijal, burgije, vijčana roba, brave i okovi, bravarske šarke, točkovi za klizna vrata, boje, razređivač, silikon…)
  • mogućnost sečenja na meru svih naših proizvoda i gerovanje što omogućava izradu po sistemu uradi sam.

Radno vreme maloprodajnog objekta u Ribnici bb je radnim danima od 08h do 16h i subotom od 07 do 15h
Radno vreme maloprodajnog objekata na Beranovac je od 08h do 16h, radnim danima i subotom. Od 7h do 15h.Poslednje VESTI

Finansijski IZVEŠTAJ

U pripremi izveštaj za 2010 godinu.

NAŠI PARTNERI