Profil kompanije

Yugometal je jedan od vodećih distributera proizvoda crne metalurgije na tržištu Srbije, a svoje poslovanje uspešno realizuje I na inostranim trzistima (Bosna I Hercegovina, Makedonija I Crna Gora). Osnovana 1990. godine, kompanija je postavila osnov za razvoj savremenog i modernog distributivnog servisa koga čine usluge prodaje, logistike, distribucije I prerade proizvoda crne metalurgije.

Predstavlja vezu izmedju proizvodjčša čelika i  malih i  srednjih preduzeća.

U pocetku u kompanij Yugometal isključivo smo se bavili prodajom čelika na veliko. Trgovali smo limovima i cevima, a danas gotovo da ne postoji proizvod od čelika koji ne možete da nađete kod nas.

Organizaciona celina Veleprodaja i danas je vitalni deo naše kompanije sa godišnjim prodajom od oko 10000 tona  celicnih proizvoda. Sa najduzom istorijom privatne kompanije na teritoriji srbije I konstantnim rasotom, predstavljamo pouzdanog partnera nasim kupcima I dobavljacima.

Na usluzi kupcima stoji 5 dobro obučenih komercijalista i 10 zaposlenih u izdavanju robe. Skladišni kapaciteti zauzimaju površinu od preko 4000m2, a prosečna količina robe na lageru, u svakom momentu je 1000t. Koncept razvoja koji pratimo, a koji je već prisutan u kompanijama metalskog sektora u Evropi, podrazumeva pružanje potpunog servisa, visokog kvaliteta i punog asortimana kupcima.

Ukratko:

  • Jedan od najvecih distributera proizvoda crne metalurgije na teritoriji Srbije
  • Predstavlja vezu izmedju proizvodjaca celika, cevi I malih I srednjih preduzeca.
  • Lokacije: 3 lokacije u Kraljevu
  • Zaposleni: oko 30
  • Sediste kompanije: Kraljevo, Srbija
  • Prodaja: 5 miliona eura
  • Kolicina prodaje u tonama: 7000 tona


Poslednje VESTI

Finansijski IZVEŠTAJ

U pripremi izveštaj za 2010 godinu.

NAŠI PARTNERI