Misija i Vizija

Biti sinonim za vrhunsku distribuciju robe crne metalurgije, uvažavani i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu, životnoj sredini i svim zajednicima u kojima realizujemo naše poslovanje.

Vizija

Biti priznati I pouzdan brend u celicnoj industriji.

Posvećenost kvalitetu i profesionalizmu

Posvećeni smo profesionalnom obavljanju poslovnih zadataka u skladu sa postavljenom misijom. Kontinuirano i timski radimo na unapredjenju svih segmenata poslovanja pri čemu je svako od nas odgovoran za kvalitet onoga što naša kompanija ostvari.

Posvećenost ciljevima

Posvećeni smo postavljanju jasno definisanih i merljivih ciljeva koje iskreno i direktno komuniciramo. Poštujemo individualnost, lične i profesionalne razlike. Posvećeni smo realizaciji poslovnih zadataka sa najvišim profesionalnim i etičkim standardima ujedno tretirajući i vodeći računa o svim poslovnim sredstvima kao da su naša.

Posvećenost klijentima

Klijentima pružamo vrhunsku uslugu, visoko kvalitetne proizvode, podršku u prodaji i razvoju, prateći i vodeći računa o njihovim očekivanjima. Reagujemo proaktivno, inovativno i fleksibilno.

Posvećenost zaposlenima, njihovom razvoju i dobrobiti

Zaposlenima pružamo sigurno, kvalitetno i prijatno radno okruženje uz šansu za razvoj i napredak. Posvećeni smo kreiranju atmosfere kojom podstičemo timski rad, obuke, stalno učenje, inicijativnost, inovativnost i kreativnost. Želja nam je da stvorimo okruženje koje omogućava zdrav odnos između profesionalnog i privatnog života zaposlenih. Ovakva posvećenost omogućava nam da privučemo i zadržimo najbolje i najkvalifikovanije kadrove, obezbeđujući im radno okruženje na koje oni mogu biti ponosni i uživati u poslu koji obavljaju uvek idući u pravcu postavljene misije.



Poslednje VESTI

Finansijski IZVEŠTAJ

U pripremi izveštaj za 2010 godinu.

NAŠI PARTNERI